Meghívó 2018.02.09.

Meghívó

 

 

Ezennel sok szeretetettel meghívjuk Önt és a Klubot a Semmelweis Psoriasis Klub által szervezett, 2018. február 9-én tartandó összejövetelünkre.

Magyarországon legalább 200.000 ember szenved pszoriázisban és az ehhez tartozó társbetegségekben ( mint péládul a szív- és érrendszeri megbetegédesek, cukorbetegség, ízületi gyulladások)

Ezért szeretnénk, ha részt vennének az eseményen, amely segítséget jelenthet az érintetteknek, hogy ezentúl másként tekintsenek a betegségre.

Meghívott előadónk S. Tóth Márta interaktív workshopot tart a résztvevők számára.

 

 

Előadásának címe:

A betegség, mint feladat

S. Tóth Márta Nemzetközileg minősített Life és Business Coach, NLP Tréner, Személy és Szervezetfejlesztési Programok Trénere. Ezen felül Márti nevéhez fűződik a méltán ismert és elismert Lineo CoachingTM márkavédett tanítási és coaching módszerének megalkotása, valamint a Coaching, NLP & Mediation International Academy by S. Toth Marta megalapítása is. Az interaktív workshop során Márti egy új nézőpontból közelíti meg a betegségtudatot és feltárja, hogy a lelkünk jelzéseit meghallgatva hogyan lehetséges a betegségre, mint megoldandó feladatra tekinteni.

 

Összejövetelünk helyszíne:

Semmelweis Egyetem Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinika (Konferenciaterem)

1085 Budapest, Mária u. 41.

2018. február 09. 16.00 óra

https://www.facebook.com/events/1563339707054219/

 

Belépés ingyenes!