Beszámoló a 2016. március 11-én megtartott találkozóról

2016.03.21 07:30

Beszámoló

2016. március 11.

 

 

 

Szabó Bernadett köszöntötte az egybegyűlteket. Külön köszöntötte Antal Valit, bionom hatóanyag elemző és táplálkozási szaktanácsadót, aki meghívott vendégként, előadóként vett részt. Köszöntés után Antal Vali tartott egy órás érdekfeszítő, interaktív előadást.

Az előadását egy szemléltetéssel kezdte. Nem mindegy, hogy milyen benzint tankolunk bizonyos autókba. Ha rosszat tankolunk, akkor a gépkocsi hamarosan meghibásodik. Ehhez hasonlóan nem mindegy, hogy az emberi szervezetet mivel tápláljuk, hiszen rossz táplálékbevitellel felborul a szervezet biokémiája, és különböző betegségekkel, gyulladásokkal reagál szerveztünk. Ahhoz, hogy a gyulladás csökkenjen, megszűnjön, fontos, hogy kerüljük a mesterséges adalékokat.

Ami még a tiltó listánkra kell, hogy kerüljön, az a cukor, glutén, laktóz. Természetesen beszélt azokról a lehetőségekről is, ami kiváltja ezeket.

Kaptunk tőle egy receptet is, amivel jól indíthatjuk a napunkat.

Íme: Egy db. banán, egy db. alma és egy maroknyi zöld összeturmixolva megfelelő víz mennyiséggel (zöld lehet pl. petrezselyem zöldje, gyenge karalábé zöldje)

Érdekes  és hasznos volt ez az egy óra, a lényeg, hogy MEG KELL TANULNI VÁLTANI.

Antal Vali által írt összefoglalót itt találhatjátok:

antalvali.com/blog/klubdelutan-a-sote-n.html

Antal Vali után dr. Molnár László vette át a szót, hiszen nem csak a belsőnk rendberakása a fontos, hanem a bőrünk ápolása is. Röviden bemutatta MediFleur termékcsaládot, amit pikkelysömörrel élőknek fejlesztettek ki. Jelenlévők kaphattak ajándékba egy bőrtápláló krémet.

 

Ezután következett kötetlen beszélgetés. Több kérdés merült még fel Antal Vali számára, amit idő rövidsége miatt nem tudtunk megbeszélni. 

 

Következő találkozunk május 20-án lesz.

 

—————

Vissza