Klubgyűlés

2014.09.19 14:00

Kedves Klubtagok!

A szeptemberi klubnap nagyon kellemes és baráti hangulatban telt és ami megkoronázta az egészet az az volt, hogy két újabb tagot köszönthettünk körünkben.

Napirendi pontok:

1. Egyesületté alakulunk: ezt a támát decemberre napoltuk, mivel konkrétebb informácókra van szükség az egyesületté alakulás jogi és anyagi szükségleteivel kapcsolatban. Betti vállalta, hogy ezeket az infókat megszerzi.

2. Úszók éjszakája 2014. október 29. 18:00 óra. A  magyarországi városokon kívül (Budapest/Debrecen/Pécs/Szeged) Brüsszel is csatlakozik a misszióhoz, melynek célja figyelem felhívása a betegségre illetve annak tudatosítása, hogy a pszoriázis nem fertőz. A budapesti érdeklődők/érintettek helyszíne a Park Uszoda és Strand, 1181. Budapest, Városház utca 40. Az idén az a cél, hogy a lehető legtöbben jelenjenek meg az eseményen, ennek érdekében számítunk mindenki részvételére illetve az esemény népszerűsítésében való segítségre is. Úszni nem kötelező, a jelenlét a fontos!

3. Egyéb:

  • Megállapodtunk abban, hogy a klubnapokat minden 3. hónap második péntekjén 14 órakor tartjuk a klinikán. Júniusban csapatépítő klubnapot tartunk! Minden klubgyűlésen megbeszéljük a következő klubnap programját, melyet a weboldal "eseménynaptár" rovatában olvashattok.
  • Egyetértettünk abban is, hogy csekély összeget, minden klubnapon összeszedünk, hogy az összejöveteleket komfortosabbá tudjuk tenni pl: sütire/kávéra/üdítőre.

Üdvözlettel, Piroska

—————

Vissza